Fondue Cheese Lover

Fondue Cheese Lover
Fondue Cheese Lover może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis daje 8 porcji z 255 kalorii, 15g białka, oraz 15g tłuszczu każdy. Za $1.21 za porcję, ten przepis okładki 10% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis z Taste of Home wymaga chleba i / lub jabłek, czosnku w proszku, wina i ząbka czosnku. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 34%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Cheese Lover ' s Fontinan and Mozzarella Grillowana kanapka z serem, Zapiekanka z tuńczyka Cheese Lover, oraz Zapiekanka z tuńczyka Cheese Lover.

Instrukcje

1
W małej misce połącz 2 łyżeczki skrobi kukurydzianej z 1 łyżką wina; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Połącz sery i pozostałą skrobię kukurydzianą; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
3
Pocierać boki dużego rondla ściętymi bokami czosnku; wyrzucić czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
4
Dodaj pozostałe wino na patelnię i podgrzewaj na średnim ogniu, aż wokół boków patelni utworzą się bąbelki. Dodaj sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Zmniejsz ogień do średnio-niskiego; dodaj garść mieszanki serów. Ciągle mieszaj, wykonując ruch ósemkowy, aż prawie całkowicie się rozpuści. Kontynuuj dodawanie sera, po jednej garści na raz, pozwalając serowi prawie całkowicie stopić się między dodatkami. Dodaj czosnek w proszku, oregano, sos Worcestershire i sos pieprzowy. Wymieszaj mieszankę skrobi kukurydzianej; stopniowo dodawaj do patelni. Gotuj i mieszaj, aż mieszanina zgęstnieje i będzie gładka. Trzymaj się ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Podawać z chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn