Fondant Z Pianki W Rolce
Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis służy 6 i kosztuje 96 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 977 kalorii, 1G białka, oraz 17g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Mieszanka opcjonalnych: żelowych farb i gumowych rękawiczek, prawoślazu, ciepłej wody i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Kremówka Walcowana Z Pianki, Biała Czekolada-Marshmallow Rolled Fondant, oraz Klasyczny Fondant Walcowany dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby zrobić kremówkę z pianki, umieść Pianki i 2 łyżki wody w misce bezpiecznej dla mikrofalówki. Kuchenka mikrofalowa 30 sekund na wysokości; mieszać aż dobrze wymieszane. Kontynuuj podgrzewanie w mikrofalówce jeszcze 30 sekund; ponownie wymieszaj. Kontynuuj do stopienia (około 2 i 1/2 minuty).
Na roztopioną mieszaninę pianek umieścić 3/4 cukru cukierniczego. Złożyć cukier do mieszaniny prawoślazu. W tym momencie można dodać aromat w razie potrzeby.
Umieść stałe skracanie warzyw w łatwo dostępnej misce, dzięki czemu możesz sięgnąć do niej palcami podczas pracy. Smaruj ręce i obficie licznik; włącz mieszaninę prawoślazu na licznik. Zacznij ugniatać, jak chcesz ciasta. Kontynuuj ugniatanie, dodawanie dodatkowego cukru cukierniczego i ponowne natłuszczanie rąk i licznik, aby kremówka nie przyklejała się. Jeśli kremówka marshmallow jest łzawienie łatwo, jest zbyt suchy; dodać wodę (około 1/2 łyżki stołowej na raz) ugniatanie, aż kremówka tworzy jędrną, gładką elastyczną kulkę, która rozciągnie się bez rozdarcia, około 8 minut.
Najlepiej pozwolić Kremówce Marshmallow siedzieć w temperaturze pokojowej, podwójnie owinięte, na noc. Przygotuj kremówkę do przechowywania, powlekając cienką warstwą stałego skracania warzyw, owinąć folią, a następnie umieścić w zamykanej torbie. Wycisnąć jak najwięcej powietrza. Kremówka Marshmallow będzie dobrze przechowywać w lodówce przez kilka tygodni.
Kiedy nie pracujesz z kremówką, pamiętaj, aby przykryć ją folią lub torebką, aby zapobiec wysychaniu. Gotowy do użycia, zagnieść kremówkę, aż będzie gładka.
Aby pokolorować kremówkę: jeśli chcesz odcień całej partii kremówki, dodaj trochę koloru żelu do stopionej mieszaniny prawoślazu przed dodaniem cukru cukierniczego. W przypadku mniejszych ilości barwionego kremówki, Dodaj kolor lukru do porcji kremówki w razie potrzeby. Zalecane jest noszenie rękawic do barwienia.