Fondant Czekoladowy Quick Pour

Fondant Czekoladowy Quick Pour
Fondant czekoladowy Quick Pour jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 841 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz wyciąg z migdałów, cukier cukierniczy, czekoladę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 22%. Spróbuj Fondant czekoladowy, Czekoladowy Fondant, oraz Biała Czekolada-Marshmallow Rolled Fondant dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu połącz cukier, wodę i syrop kukurydziany. Gotować na małym ogniu, stale mieszając, aż osiągnie temperaturę 92 Stopni F (33 stopni C.)
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
2/3 Szklanki (4 Uncje) Półsłodkich Kawałków Czekolady2/3 Szklanki (4 Uncje) Półsłodkich Kawałków Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)
2
Wyjąć z ognia i wymieszać posiekaną czekoladę i ekstrakt z migdałów, aż czekolada stopi się i mieszanina będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olejek Cynamonowy, OpcjonalnieOlejek Cynamonowy, Opcjonalnie
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
TrudnośćŚredni
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn