Fondant Czekoladowy Quick Pour

Fondant Czekoladowy Quick Pour
Fondant czekoladowy Quick Pour jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 841 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz wyciąg z migdałów, cukier cukierniczy, czekoladę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 22%. Spróbuj Fondant czekoladowy, Czekoladowy Fondant, oraz Biała Czekolada-Marshmallow Rolled Fondant dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu połącz cukier, wodę i syrop kukurydziany. Gotować na małym ogniu, stale mieszając, aż osiągnie temperaturę 92 Stopni F (33 stopni C.)
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Wyjąć z ognia i wymieszać posiekaną czekoladę i ekstrakt z migdałów, aż czekolada stopi się i mieszanina będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olejek Cynamonowy, OpcjonalnieOlejek Cynamonowy, Opcjonalnie
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
TrudnośćŚredni
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn