Fondant Czekoladowy A La Maille®

Fondant Czekoladowy A La Maille®
Czekoladowy Fondant a La Maille® może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 621 kalorii, 17g białka, oraz 50 g tłuszczu każdy. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka śmietany do ubijania, cukru, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć śmietanę do bicia, możesz podążać za tym daniem głównym z Smoking truskawkowy i pudding migdałowy Crunch Parfaits jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Fondant czekoladowy, Czekoladowy Fondant, oraz Biała Czekolada-Marshmallow Rolled Fondant.

Instrukcje

1
Wymieszać śmietanę bitą i musztardę miodową Maille®.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
Musztarda MIODOWAMusztarda MIODOWA
2
Wlać do silikonowych form w kształcie kostki i zamrozić do uzyskania stałej masy. Czekoladę i masło rozpuścić w podwójnym kotle.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
3
Żółtka wymieszać z mąką i kakao.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
4
Do masy jajecznej wlać roztopioną czekoladę i masło i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
MasłoMasło
JajkoJajko
5
Ubij białka do bąbelków, a następnie dodaj cukier. Białka wymieszać z miksem czekoladowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
CzekoladaCzekolada
CukierCukier
6
Formy liniowe (3 "Wysoka, 3" średnica) ze smarowanym papierem woskowym. Napełnij mieszaniną czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
7
Umieść zamrożoną kostkę na środku i przykryj mieszanką czekoladową.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
8
Piec w temperaturze 350 stopni przez 7 minut. Ostudzić, wyjąć z formy i podawać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Fess Parker Santa Barbara Riesling z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 9 dolarów za butelkę.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Nuty kwiatowe i kwiaty pomarańczy, mieszają się z zapachami cytrusów, brzoskwini, wiciokrzewu i lekkiej moreli na nosie. Na podniebieniu znajdziesz smaki brzoskwini, moreli i cytrusów. Te smaki łączą się, aby uzyskać suchy, ale dobrze zbalansowany Riesling.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Magazyn