Foie Haché
Foie Haché może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 217 kalorii. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 8 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, wątróbki z kurczaka, miód i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Hache Parmentier, Brokuły Hache, oraz Carottes sautées au cumin et boeuf Haché Recette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać tłuszcz z kurczaka na patelni i podsmażyć cebulę na umiarkowanym ogniu, często obracając, przez około 1/2 godziny lub dłużej, aż będzie miękka i prawie czarna. Możesz dodać łyżkę miodu, aby pomóc je karmelizować.
Wątróbki z kurczaka podsmażyć w tłuszczu, w którym cebula gotowane na bardzo dużym ogniu, aby dobrze się zapiekły. Nie przegotować. Wątróbki mogą nadal być czerwone w środku, ale oprzeć się pokusie, aby gotować je dalej. Gdy jest wystarczająco chłodny, aby obsłużyć, oddzielić płatki i pokroić każdy na dwie lub trzy części.
Posiekaj jajko i ostrożnie złóż cebulę, wątrobę, sól i pieprz.
Podawać z grzankami lub krakersami.