Foie Gras-Nadziewane Daktyle

Foie Gras-Nadziewane Daktyle
Foie Gras-Nadziewane Daktyle to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Jedna porcja zawiera 120 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. Na $3.19 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka fleur de sel, foie gras, daktyle medjool i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Foie Gras-nadziewane daktyle, Pierogi foie Gras z foie gras, oraz Figi Nadziewane musem Foie Gras.

Instrukcje

1
Każdą połowę daktyla wypełnić 1/2 łyżeczki foie gras. Ułóż wypełnione daty na talerzu. (Można przygotować 3 godziny wcześniej. Kryj się i wyluzuj.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Foie GrasFoie Gras
DaktyleDaktyle
2
Każdą datę posypać solą i natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
DaktyleDaktyle
SólSól
3
* Rodzaj francuskiej soli morskiej; dostępne w sklepach specjalistycznych żywności i niektórych supermarketach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól MorskaSól Morska
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia44
Magazyn