Foie Gras-Nadziewane Daktyle
Foie Gras-Nadziewane Daktyle to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Jedna porcja zawiera 120 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. Na $3.19 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka fleur de sel, foie gras, daktyle medjool i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Foie Gras-nadziewane daktyle, Pierogi foie Gras z foie gras, oraz Figi Nadziewane musem Foie Gras.
Instrukcje
Każdą połowę daktyla wypełnić 1/2 łyżeczki foie gras. Ułóż wypełnione daty na talerzu. (Można przygotować 3 godziny wcześniej. Kryj się i wyluzuj.)
Każdą datę posypać solą i natką pietruszki.
* Rodzaj francuskiej soli morskiej; dostępne w sklepach specjalistycznych żywności i niektórych supermarketach.