Flądra z sosem szampańskim może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 406 kalorii, 19g białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na $3.04 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pieprzu, masła, sera gruye@sre i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. To będzie hit w Twoim Sylwester wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Wino czy Szampan? Nie Ma Sprawy! Sum smażony na patelni na szampańskim Risotto z sosem Champagne Pan, Flądra z sosem cytrynowo-maślanym, oraz Flądra z sosem Pietruszkowo-kaparowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Saute szalotki i czosnek w maśle na patelni na średnim ogniu do miękkości.
Dodać grzyby; smażyć, aż płyn odparuje. Wymieszać 1/4 łyżeczki soli i czarnego pieprzu. Ułóż filety w wysmarowanym naczyniu do pieczenia 11 x 7 x 1 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
3
Posypać 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki białego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4
Filety polać szampanem i sokiem z cytryny. Przykryć i piec w 400 przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Szampan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
5
Spuścić, rezerwując płyn. Przecedzić płyn przez gazę. Gotować odcedzony płyn w rondlu na dużym ogniu, aż płyn zmniejszy się do 1 szklanki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6
Roztopić 1/4 szklanki masła w ciężkim rondlu na małym ogniu; dodać mąkę, mieszając, aż będzie gładka. Gotować 1 minutę, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
7
Dodać śmietanę do ubijania; gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż mieszanina zgęstnieje i będzie bąbelkowa. Wymieszać pozostałą 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki białego pieprzu. Około jednej czwartej gorącej mieszaniny wymieszać z żółtkami; dodać do pozostałej gorącej mieszaniny, ciągle mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytrynowy Budyń Błyskawiczny
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Odmiany Grzybów
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
8
Łyżka mieszanki grzybowej na filety; top z sosem, i posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Sos żurawinowy, Do Podania
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
9
Piec, odsłonięty, w 375 przez 15 minut lub do dokładnie ogrzanego. Broil 5 1/2 cali od ciepła (z drzwi piekarnika elektrycznego częściowo otwarte) 2 minut lub do lekko rumiane.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.