Flądra z sosem szampańskim może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 406 kalorii, 19g białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na $3.04 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pieprzu, masła, sera gruye@sre i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. To będzie hit w Twoim Sylwester wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Wino czy Szampan? Nie Ma Sprawy! Sum smażony na patelni na szampańskim Risotto z sosem Champagne Pan, Flądra z sosem cytrynowo-maślanym, oraz Flądra z sosem Pietruszkowo-kaparowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Saute szalotki i czosnek w maśle na patelni na średnim ogniu do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodać grzyby; smażyć, aż płyn odparuje. Wymieszać 1/4 łyżeczki soli i czarnego pieprzu. Ułóż filety w wysmarowanym naczyniu do pieczenia 11 x 7 x 1 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
3
Posypać 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki białego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Filety polać szampanem i sokiem z cytryny. Przykryć i piec w 400 przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Okruchy Czekoladowych Herbatników Graham (około 14 Całych Herbatników)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
5
Spuścić, rezerwując płyn. Przecedzić płyn przez gazę. Gotować odcedzony płyn w rondlu na dużym ogniu, aż płyn zmniejszy się do 1 szklanki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Woda
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
6
Roztopić 1/4 szklanki masła w ciężkim rondlu na małym ogniu; dodać mąkę, mieszając, aż będzie gładka. Gotować 1 minutę, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Cukierki Ratujące życie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
7
Dodać śmietanę do ubijania; gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż mieszanina zgęstnieje i będzie bąbelkowa. Wymieszać pozostałą 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki białego pieprzu. Około jednej czwartej gorącej mieszaniny wymieszać z żółtkami; dodać do pozostałej gorącej mieszaniny, ciągle mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytrynowy Budyń Błyskawiczny
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
8
Łyżka mieszanki grzybowej na filety; top z sosem, i posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
9
Piec, odsłonięty, w 375 przez 15 minut lub do dokładnie ogrzanego. Broil 5 1/2 cali od ciepła (z drzwi piekarnika elektrycznego częściowo otwarte) 2 minut lub do lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.