Flądra nadziewana Krabem jest pescatarian przepis z 2 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 90g białka, 130 g tłuszczu, oraz w sumie 1606 kalorii. Na 11,87 zł / porcja, ten przepis okładki 56% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Sprawdza się jako danie główne. Mieszanka pieprzu cayenne, zielona cebula, papryka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%. Faszerowana Krabem Pieczona Flądra, Flądra nadziewana krabami z herbem Aioli, oraz Faszerowana Flądra są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Flądrę posypać solą i pieprzem. Używając noża do filetowania, ostrożnie otwórz flądrę, przecinając lewą i prawą stronę szwu w środku ryby, aby uzyskać kieszenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Flądra
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Do Filetów
3
Połóż wycięte boki z powrotem.
4
Faszeruj flądrę ciastem krabowym
Składniki, których będziesz potrzebować
Flądra
Krab
5
Wymieszać i nacisnąć boki w dół, aby przykryć nadzienie.
6
Posypać papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
7
Przykryj szklane naczynie do pieczenia sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do Pieczenia
8
Umieść rybę w naczyniu i piecz przez 20 minut. Bez wyjmowania naczynia z piekarnika, włączyć piekarnik do pieczenia i pieczenia na 5 dodatkowych minut. Po zakończeniu ryby wyjmij ją z piekarnika. Pokrój medalion masła krabowego i umieść go na grillowanej rybie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Krab
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
9
Posyp świeżą pietruszkę na wierzchu, aby uzyskać dodatkowy kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Pietruszka
10
Na średniej patelni, roztopić masło i podsmażyć cebulę, czosnek, pietruszka i papryka, aż będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-nać
Papryka
Masło
Czosnek
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
11
Ochłoń.
12
W misce, połączyć jajko, pieprz cayenne, czosnek w proszku, śmietana, musztarda, sok z cytryny i majonez razem. Delikatnie wymieszać w krakersy saltine i krabmeat.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy Saltine
Pieprz Cayenne
Czosnek W Proszku
Krem Ciężki
Sok Z Cytryny
Majonez
Crabmeat
Musztarda
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do Mieszania
13
W razie potrzeby dodać sól i pieprz. Odstawić do rzeczy we flądrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Flądra
14
Złóż kraba, masło, baza owoców morza, i cebula razem w średniej misce i wymieszać, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owoce Morza
Masło
Cebula
Baza
Krab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
15
Wyjąć z miski i uformować w kłodę na kawałku pergaminu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
Cukierki Peachie-o
16
Zwinąć i wstawić do zamrażarki. Rezerwa dla flądry.
Skorupiaki w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. GEN5 Chardonnay z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 9 dolarów za butelkę.