Flądra Nadziewana Krabem

Flądra Nadziewana Krabem
Flądra nadziewana Krabem jest pescatarian przepis z 2 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 90g białka, 130 g tłuszczu, oraz w sumie 1606 kalorii. Na 11,87 zł / porcja, ten przepis okładki 56% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Sprawdza się jako danie główne. Mieszanka pieprzu cayenne, zielona cebula, papryka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%. Faszerowana Krabem Pieczona Flądra, Flądra nadziewana krabami z herbem Aioli, oraz Faszerowana Flądra są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Flądrę posypać solą i pieprzem. Używając noża do filetowania, ostrożnie otwórz flądrę, przecinając lewą i prawą stronę szwu w środku ryby, aby uzyskać kieszenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
FlądraFlądra
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Do FiletówNóż Do Filetów
3
Połóż wycięte boki z powrotem.
4
Faszeruj flądrę ciastem krabowym
Składniki, których będziesz potrzebować
FlądraFlądra
KrabKrab
5
Wymieszać i nacisnąć boki w dół, aby przykryć nadzienie.
6
Posypać papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
7
Przykryj szklane naczynie do pieczenia sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
8
Umieść rybę w naczyniu i piecz przez 20 minut. Bez wyjmowania naczynia z piekarnika, włączyć piekarnik do pieczenia i pieczenia na 5 dodatkowych minut. Po zakończeniu ryby wyjmij ją z piekarnika. Pokrój medalion masła krabowego i umieść go na grillowanej rybie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
KrabKrab
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Posyp świeżą pietruszkę na wierzchu, aby uzyskać dodatkowy kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Pietruszkaświeża Pietruszka
10
Na średniej patelni, roztopić masło i podsmażyć cebulę, czosnek, pietruszka i papryka, aż będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
PaprykaPapryka
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Ochłoń.
12
W misce, połączyć jajko, pieprz cayenne, czosnek w proszku, śmietana, musztarda, sok z cytryny i majonez razem. Delikatnie wymieszać w krakersy saltine i krabmeat.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy SaltineKrakersy Saltine
Pieprz CayennePieprz Cayenne
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Krem CiężkiKrem Ciężki
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MajonezMajonez
CrabmeatCrabmeat
MusztardaMusztarda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
13
W razie potrzeby dodać sól i pieprz. Odstawić do rzeczy we flądrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
FlądraFlądra
14
Złóż kraba, masło, baza owoców morza, i cebula razem w średniej misce i wymieszać, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owoce MorzaOwoce Morza
MasłoMasło
CebulaCebula
BazaBaza
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
15
Wyjąć z miski i uformować w kłodę na kawałku pergaminu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
16
Zwinąć i wstawić do zamrażarki. Rezerwa dla flądry.
Składniki, których będziesz potrzebować
FlądraFlądra
RolkaRolka

Składniki

11 łyżka suszonego oreganobaza owoców morzabaza owoców morza1Batoniki toffi Heathkiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu1 cytryna, skórka starta i 4 skórki z cytryny1 cytryna, skórka starta i 4 skórki z cytryny0Batoniki toffi Heath1 całe świeże jalapeno1 całe świeże jalapeno227opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeszpony krabowe, zbierane z muszliszpony krabowe, zbierane z muszli57opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeszpony krabowe, zbierane z muszliszpony krabowe, zbierane z muszli1olej do smażenia, najlepiej rzepakowyolej do smażenia, najlepiej rzepakowy567opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgefilety z flądryfilety z flądry2krewetki i żyłkiŚwieża pietruszka, do dekoracjiŚwieża pietruszka, do dekoracji1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoposiekane świeże liście pietruszkiposiekane świeże liście pietruszki1Świeży koperek, zerwanyczosnek mielonyczosnek mielony0Batoniki toffi Heatholiwki drylowane, dojrzałe lub faszerowane papryką, opcjonalnieoliwki drylowane, dojrzałe lub faszerowane papryką, opcjonalnie1małezielony pieprz, drobno posiekanyzielony pieprz, drobno posiekany1zielona cebula, cienko pokrojonazielona cebula, cienko pokrojona3zielona cebula, zielone Topy, cienko pokrojonezielona cebula, zielone Topy, cienko pokrojone32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)1cytrynowy, soczystycytrynowy, soczysty227opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgegrudkowe mięso krabowe, zbierane z muszligrudkowe mięso krabowe, zbierane z muszli22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu2 duże papryczki chipotle w sosie adobo, drobno posiekane, plus 2 łyżki sosu adobo2 duże papryczki chipotle w sosie adobo, drobno posiekane, plus 2 łyżki sosu adobo1Batoniki toffi Heathuncje płynu świeżej wodyuncje płynu świeżej wody1Batoniki toffi Heath5 cukierków waflowych Necco, podzielonych5 cukierków waflowych Necco, podzielonych2krewetki i żyłkiSól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz101 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowej10 krakersów z soli, pokruszonych średnio do drobnego10 krakersów z soli, pokruszonych średnio do drobnego22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuostra musztardaostra musztarda2kijemasło niesolone, zmiękczonemasło niesolone, zmiękczone

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Skorupiaki w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. GEN5 Chardonnay z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 9 dolarów za butelkę.
GEN5 Chardonnay
GEN5 Chardonnay
Bardzo przyjazny Chardonnay, z soczystymi tropikalnymi owocami, nutą kremowości i długim, jasnym wykończeniem. Przez pięć pokoleń nasza rodzina mieszkała i pracowała na naszej ziemi w Lodi w Kalifornii, zawsze starając się pozostawić ziemię w lepszym stanie na następne latapokolenia.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia58
Magazyn