Flądra kreolska z cytrynowym kuskusem
Flądra kreolska z cytrynowym kuskusem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i pescatarian przepis ma 144 kalorie, 19g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 2,03 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś oliwę z oliwek, cebulę, dekoruj: cytrynę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 42%. Podobne przepisy to Flądra Kreolska, Faszerowana Flądra Kreolska, oraz Flądra kreolska z sosem z owoców morza.
Instrukcje
Umieścić na lekko nasmarowanej patelni 13 x 9 cali.
Wymieszać razem pomidora i kolejnych 7 składników; łyżkę na rybę.
Piec w 500 przez 7 do 10 minut, aż ryby łatwo płatki widelcem.
Podawać z cytrynowym kuskusem.
Dekorować, w razie potrzeby.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.