Flądra Cukinia Wiązki
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc wypróbuj Zestawy cukinii z flądry. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 145 kalorii, 23G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 2,62 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pomidorów koktajlowych, cukinia, cytryna, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć cukinię, można śledzić to danie główne z Placki Deserowe Z Cukinii jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wiązki Szynki, Flądra Florentyna, oraz Salsa Flądra dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dla każdego pakietu umieścić dwa filety na podwójnej grubości folii o dużej wytrzymałości (18 cali. x 15 po); posypać pieprzem cytrynowym. Top z plasterkami cytryny, cukinią i pomidorami.
Posypać koperkiem i bazylią.
Złóż folię wokół ryby i szczelnie zamknij.
Umieścić na blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 425° przez 15-20 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.