Flądra Cordon Bleu

Flądra Cordon Bleu
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj flądry Cordon Bleu. Ten przepis służy 1 i kosztuje $15.94 za porcję. Jedna porcja zawiera 1846 kalorii, 202g białka, oraz 99g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, skórkę pomarańczową, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest solidne. Flądra Cordon Bleu, Flądra Nadziewana Krabem (Lite-Bleu), oraz Kurczak Cordon Bleu są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść po 1 plaster szynki i sera na środku każdego fileta.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
SzynkaSzynka
3
Przycięte, aby pasowały w razie potrzeby.
4
Posypać skórką pomarańczy i pieprzem równomiernie na każdym filecie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
PieprzPieprz
5
Zwijamy filety i zabezpieczamy wykałaczkami.Bułki delikatnie zanurz w ubitym jajku, a następnie posmaruj bułką tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
RolkaRolka
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
6
Miejsce w naczyniu do pieczenia 12x8x2 cala.Margarynę roztopić w sosie na patelni na średnim ogniu; zmiksować w mące.Powoli wymieszać z mlekiem i gotować, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
MargarynaMargaryna
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SOSSOS
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
7
Polej rybę sosem i polej serem parmezan.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
SOSSOS
RybyRyby
8
Piec przez 20 minut lub do rybie płatki łatwo.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Caposaldo Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia70
Magazyn