Flądra Aromatyczna

Flądra Aromatyczna
Flądra aromatyczna może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 6 i kosztuje 3,37 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 256 kalorii, 22g białka, oraz 18g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś sól, zieloną cebulę, majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Aromatyczne Czerwone Ziemniaki, Aromatyczna Kukurydza, oraz Aromatyczna Pieczeń Garnkowa.

Instrukcje

1
Płaszcz kawałek folii heavy-duty (około 14 cali. x 14 po) w sprayu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
2
Filety ułożyć na folii; posmarować sokiem z cytryny. Zagniatana folia, tworząca krawędzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Umieścić folię płasko na grillu (nie uszczelniać). Grill, przykryty, na średnim ogniu przez 4 minuty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Połącz parmezan, masło, majonez, cebulę i sól; posmaruj filety. Grilluj 3-4 minuty dłużej lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
MajonezMajonez
MasłoMasło
CebulaCebula
RybyRyby
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Mark West Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Magazyn