Flowery Cake Of The Dead
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj Flowery Cake Of The Dead. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 253 kalorie, 3G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać knudsen krem, ciasto czekoladowe mix, jajka, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 226 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Dzień Zmarłych ciasteczka, Morze Martwe Babaganoush, oraz Chleb na dzień zmarłych przepis.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Ubić pierwsze 5 składników mikserem do wymieszania; wlać do patelni o wymiarach 13x9 cali rozpylonej sprayem do gotowania.
Piec 35 min. albo dopóki wykałaczka włożona do środka nie wyjdzie czysta. Całkowicie fajne. Odwróć ciasto na ciasto lub tacę. Mróz z chłodnym batem.
Roztopić czekoladki (osobno) zgodnie z zaleceniami na opakowaniach; łyżkę do oddzielnych plastikowych torebek zamykanych. Użyj markera filcowego, aby narysować kształt czaszki 7x5 cali na kartce papieru; taśma na kartonie. Owiń szczelnie folią.
Wytnij mały kawałek z jednego dolnego rogu worka wypełnionego półsłodką czekoladą; użyj do prześledzenia wzoru czaszki, a następnie wypełnij czaszkę pozostałą półsłodką czekoladą. Przechowywać w lodówce 10 min. albo do czasu, aż będzie stanowczy.
Usuń plastikową folię i czekoladową czaszkę z tektury; Odwróć czaszkę na środek ciasta. Wyrzucić folię.
Wytnij mały kawałek DNA worka wypełnionego białą czekoladą; Użyj, aby narysować twarz czaszki, jak pokazano na zdjęciu.
Użyj nożyc kuchennych do cięcia każdego dużego prawoślazu w poprzek na 5 sztuk; zanurz wycięte boki w kolorowych cukrach. Udekoruj ciasto kwiatami prawoślazu, naciskając 5 kawałków prawoślazu, pokrój boki, razem, aby każdy kwiat.
Pozostałe kolorowe cukry posypać centrami kwiatów. Przechowywać w lodówce.