Florentyny

Florentyny
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj Florentyny. Jedna porcja zawiera 172 kalorie, 3G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 28 i kosztuje 32 centów za porcję. Mieszanka półsłodkich chipsów czekoladowych, masło, skórka pomarańczowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Florentyny, Florentyny, oraz Florentyny.

Instrukcje

1
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wyłóż ciężką dużą blachę do pieczenia z pergaminem. Migdały, mąkę i skórkę wymieszać w średniej misce. Wymieszać cukier, masło, śmietanę i miód w ciężkim średnim rondlu na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
MasłoMasło
KremKrem
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MiódMiód
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Zdjąć patelnię z ognia. Wymieszać mieszaninę migdałów. Ostudzić ciasto przez 20 minut, od czasu do czasu mieszając. Używając 2 łyżeczek ciasta na każde ciastko, łyżka 8 kopców ciasta na przygotowaną blachę do pieczenia, rozstaw równomiernie od siebie (ciasteczka będą się rozprzestrzeniać). Lekko spłaszczyć ciasto palcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
MigdałyMigdały
Kopce BarKopce Bar
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PatelniaPatelnia
4
Piec ciasteczka, aż będą koronkowe i złoty brąz, o 10 protokół. Delikatnie przesuń pergamin z ciastkami na stojaku i całkowicie ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
5
Przenieś ciasteczka na ręczniki papierowe. Powtórz z pozostałym cieście, wykładając blachy do pieczenia czystym pergaminem dla każdej partii. (Pliki cookie można tworzyć do tego punktu 2 miesiące wcześniej. Całkowicie schłodzić, a następnie przechowywać hermetycznie w zamrażarce. Rozmrażanie przed kontynuowaniem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
6
Wymieszać czekoladę w misce ustawionej na rondlu z gotującą się wodą, aż czekolada się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Rozprowadzić roztopioną czekoladę na dnie 1 ciastka. Góra z drugim ciastkiem, dolna strona w dół, naciskając lekko, aby przylegać. Powtórz z pozostałymi ciastkami i czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Pliki CookiePliki Cookie
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje28
Ocena Zdrowia1
Magazyn