Florentyny

Florentyny
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj Florentyny. Jedna porcja zawiera 172 kalorie, 3G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 28 i kosztuje 32 centów za porcję. Mieszanka półsłodkich chipsów czekoladowych, masło, skórka pomarańczowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Florentyny, Florentyny, oraz Florentyny.

Instrukcje

1
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wyłóż ciężką dużą blachę do pieczenia z pergaminem. Migdały, mąkę i skórkę wymieszać w średniej misce. Wymieszać cukier, masło, śmietanę i miód w ciężkim średnim rondlu na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
MasłoMasło
KremKrem
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MiódMiód
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
Zdjąć patelnię z ognia. Wymieszać mieszaninę migdałów. Ostudzić ciasto przez 20 minut, od czasu do czasu mieszając. Używając 2 łyżeczek ciasta na każde ciastko, łyżka 8 kopców ciasta na przygotowaną blachę do pieczenia, rozstaw równomiernie od siebie (ciasteczka będą się rozprzestrzeniać). Lekko spłaszczyć ciasto palcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
MigdałyMigdały
Kopce BarKopce Bar
1-1/2 Szklanki (12 Uncji) Kwaśnej śmietany, Podzielonej1-1/2 Szklanki (12 Uncji) Kwaśnej śmietany, Podzielonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PatelniaPatelnia
4
Piec ciasteczka, aż będą koronkowe i złoty brąz, o 10 protokół. Delikatnie przesuń pergamin z ciastkami na stojaku i całkowicie ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
5
Przenieś ciasteczka na ręczniki papierowe. Powtórz z pozostałym cieście, wykładając blachy do pieczenia czystym pergaminem dla każdej partii. (Pliki cookie można tworzyć do tego punktu 2 miesiące wcześniej. Całkowicie schłodzić, a następnie przechowywać hermetycznie w zamrażarce. Rozmrażanie przed kontynuowaniem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
6
Wymieszać czekoladę w misce ustawionej na rondlu z gotującą się wodą, aż czekolada się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
7
Rozprowadzić roztopioną czekoladę na dnie 1 ciastka. Góra z drugim ciastkiem, dolna strona w dół, naciskając lekko, aby przylegać. Powtórz z pozostałymi ciastkami i czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Pliki CookiePliki Cookie
1-1/2 Szklanki (12 Uncji) Kwaśnej śmietany, Podzielonej1-1/2 Szklanki (12 Uncji) Kwaśnej śmietany, Podzielonej
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje28
Ocena Zdrowia1
Magazyn