Florentine Frittata z polewą Bruschetta
Przepis Florentine Frittata z polewami Bruschetta może zaspokoić swoje pragnienie Morza Śródziemnego w około 45 minut. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 92 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 99 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Tylko kilku osobom spodobał się poranny posiłek. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, cebulę, białka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 40%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Bruschetta Z Trzema Dodatkami, Florentyna Frittata, oraz Frittata Florentine.
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników i 1/4 łyżeczki soli w małej misce. Odstawić.
Połącz beztłuszczową ricottę, czarny pieprz, pozostałą 1/4 łyżeczki soli, jajka i białka w średniej misce.
Rozgrzać patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj cebulę; smażyć 2 protokół.
Dodać grzyby; podsmażyć 2 minuty.
Dodaj szpinak; smażyć 1 minutę. Wymieszać z jajkiem. Owiń uchwyt patelni folią.
Piec w 350 przez 20 minut lub do drewnianego kilofa włożonego do środka wyjdzie czysty. Top z mieszanki pomidorowej.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 34 dolarów.
![Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Rześkie, dojrzałe, czerwone jagody i wiśniowe aromaty są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin.Imponująca koncentracja i głębia, z aromatami i smakami jeżyn i czerwonej wiśni w pięknej kwasowości Chianti i eleganckiej strukturze taninowej.