Flax ' N Fruit Muffins
Babeczki z owocami lnianymi mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 247 kalorii, 5G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Mieszanka oleju roślinnego, jaj, żurawiny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Babeczki lniane i owocowe, Babeczki Lniane, oraz Pełnoziarniste ciasteczka lniane, owocowe i przyprawowe.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 12 regularnych filiżanek do muffinek lub posmaruj (lub użyj sprayu do gotowania) DNA filiżanek do muffinek. (Aby uzyskać najlepsze wyniki, użyj kubków papierowych.)
W średniej misce wymieszaj muffin mix, siemię lniane, żurawinę, orzechy włoskie, wodę, olej i jajka tylko do wymieszania (ciasto będzie grudkowate). Ciasto podzielić równomiernie między kubki muffin (około 2/3 pełne).
Piec 17 do 21 minut lub aż złoty kolor i Topy Wiosna z powrotem po dotknięciu. Ostudzić 5 minut; ostrożnie wyjąć z patelni (jeśli nie używasz papierowych kubków, przed wyjęciem należy obrócić nóż wokół krawędzi kubków). Całkowicie schłodzić przed przechowywaniem.