Flaki smażone z pastą z fasoli Chili

Smażone flaki z pastą z fasoli Chili mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 517 kalorii. Na 2,52 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne dla Super Bowl. 39 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i דל פחמימות,zne dieta. Mieszanka liści laurowych, cebuli, wina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć olej można śledzić to danie główne z Wegański Chleb Bananowy Mango jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Smażone małże z pastą z Chili i fasoli, Smażone flaki z marynowaną musztardą i sfermentowaną czarną fasolą, oraz Smażona Pasta rybna z bakłażanem i kabaczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz flaki, cebula, czosnek, liść laurowy i wino w dużym garnku. Przykryć zimną wodą. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć do gotować na wolnym ogniu i gotować uncovered aż flaczki jest bardzo delikatny, o trzech godzinach.
Wyjąć z ognia i pozostawić flaki do ostygnięcia w cieczy, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć.
Wyjąć podróż, wysuszyć ostrożnie i pokroić w paski o szerokości 1/4 cala i długości 2 cali.
Rozgrzać olej na średnim ogniu w woku do połysku.
Dodaj 1/3 flaki i gotować, często mieszając, aż rumiane i chrupiące na brzegach, 5 do 7 protokół.
Przelej flaki szczypcami lub łyżką szczelinową na wyłożony ręcznikiem papierowym talerz. Powtórz z pozostałymi dwiema partiami.
Wylać wszystko oprócz 1 łyżki oleju. Powrót wok do średnio wysokiej temperatury, aż się połysk.
Dodać pastę z fasoli chili i czarną fasolę i smażyć, aż pachnące, o 20 sekund.
Dodać szalotki i gotować, stale mieszając, aż pachnące, o 30 sekund dłużej.
Dodaj pieprz syczuański i chilis (jeśli używasz), a następnie dodaj flaki. Wrzucić do wymieszania składników, a następnie natychmiast dodać sos sojowy i wino do woka i smażyć przez 10 sekund dłużej.