Flądra Nadziewana Krabem

Flądra Nadziewana Krabem
Flądra nadziewana Krabem jest pescatarian przepis z 2 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 90g białka, 130 g tłuszczu, oraz w sumie 1606 kalorii. Na 11,87 zł / porcja, ten przepis okładki 56% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Sprawdza się jako danie główne. Mieszanka pieprzu cayenne, zielona cebula, papryka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%. Faszerowana Krabem Pieczona Flądra, Flądra nadziewana krabami z herbem Aioli, oraz Faszerowana Flądra są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Flądrę posypać solą i pieprzem. Używając noża do filetowania, ostrożnie otwórz flądrę, przecinając lewą i prawą stronę szwu w środku ryby, aby uzyskać kieszenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
FlądraFlądra
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Do FiletówNóż Do Filetów
3
Połóż wycięte boki z powrotem.
4
Faszeruj flądrę ciastem krabowym
Składniki, których będziesz potrzebować
FlądraFlądra
KrabKrab
5
Wymieszać i nacisnąć boki w dół, aby przykryć nadzienie.
6
Posypać papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
7
Przykryj szklane naczynie do pieczenia sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
8
Umieść rybę w naczyniu i piecz przez 20 minut. Bez wyjmowania naczynia z piekarnika, włączyć piekarnik do pieczenia i pieczenia na 5 dodatkowych minut. Po zakończeniu ryby wyjmij ją z piekarnika. Pokrój medalion masła krabowego i umieść go na grillowanej rybie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
KrabKrab
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Posyp świeżą pietruszkę na wierzchu, aby uzyskać dodatkowy kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Pietruszkaświeża Pietruszka
10
Na średniej patelni, roztopić masło i podsmażyć cebulę, czosnek, pietruszka i papryka, aż będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
PaprykaPapryka
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Ochłoń.
12
W misce, połączyć jajko, pieprz cayenne, czosnek w proszku, śmietana, musztarda, sok z cytryny i majonez razem. Delikatnie wymieszać w krakersy saltine i krabmeat.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy SaltineKrakersy Saltine
Pieprz CayennePieprz Cayenne
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Krem CiężkiKrem Ciężki
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MajonezMajonez
CrabmeatCrabmeat
MusztardaMusztarda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
13
W razie potrzeby dodać sól i pieprz. Odstawić do rzeczy we flądrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
FlądraFlądra
14
Złóż kraba, masło, baza owoców morza, i cebula razem w średniej misce i wymieszać, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owoce MorzaOwoce Morza
MasłoMasło
CebulaCebula
BazaBaza
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
15
Wyjąć z miski i uformować w kłodę na kawałku pergaminu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
16
Zwinąć i wstawić do zamrażarki. Rezerwa dla flądry.
Składniki, których będziesz potrzebować
FlądraFlądra
RolkaRolka

Składniki

12 łyżeczki czosnku w proszkubaza owoców morzabaza owoców morza1Batoniki toffi Heathkiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala2 szklanki posiekanych orzechów pekan (opcjonalnie)2 szklanki posiekanych orzechów pekan (opcjonalnie)0Batoniki toffi Heath1 całe świeże jalapeno1 całe świeże jalapeno2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.szpony krabowe, zbierane z muszliszpony krabowe, zbierane z muszli571 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.szpony krabowe, zbierane z muszliszpony krabowe, zbierane z muszli1opakowanie naturalnej mieszanki do ciastopakowanie naturalnej mieszanki do ciast5671 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.filety z flądryfilety z flądry2krewetki i żyłkiŚwieża pietruszka, do dekoracjiŚwieża pietruszka, do dekoracji1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoposiekane świeże liście pietruszkiposiekane świeże liście pietruszki12 3/4 szklanki całych migdałów, ze skórką i uprażonychczosnek mielonyczosnek mielony0Batoniki toffi Heathpółksiężycowe plasterki ogórka angielskiegopółksiężycowe plasterki ogórka angielskiego1małezielony pieprz, drobno posiekanyzielony pieprz, drobno posiekany1zielona cebula, cienko pokrojonazielona cebula, cienko pokrojona3zielona cebula, zielone Topy, cienko pokrojonezielona cebula, zielone Topy, cienko pokrojone33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)1cytrynowy, soczystycytrynowy, soczysty2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.grudkowe mięso krabowe, zbierane z muszligrudkowe mięso krabowe, zbierane z muszli23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala2 duże papryczki chipotle w sosie adobo, drobno posiekane, plus 2 łyżki sosu adobo2 duże papryczki chipotle w sosie adobo, drobno posiekane, plus 2 łyżki sosu adobo1Batoniki toffi Heathuncje płynu świeżej wodyuncje płynu świeżej wody1Batoniki toffi Heathpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek2krewetki i żyłkiSól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz101 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowej10 krakersów z soli, pokruszonych średnio do drobnego10 krakersów z soli, pokruszonych średnio do drobnego23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaostra musztardaostra musztarda2kijemasło niesolone, zmiękczonemasło niesolone, zmiękczone

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Skorupiaki w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. GEN5 Chardonnay z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 9 dolarów za butelkę.
GEN5 Chardonnay
GEN5 Chardonnay
Bardzo przyjazny Chardonnay, z soczystymi tropikalnymi owocami, nutą kremowości i długim, jasnym wykończeniem. Przez pięć pokoleń nasza rodzina mieszkała i pracowała na naszej ziemi w Lodi w Kalifornii, zawsze starając się pozostawić ziemię w lepszym stanie na następne latapokolenia.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia58
Magazyn