Flądra Haitańska

Flądra Haitańska
Haitańska flądra może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 408 kalorii. Ten przepis służy 6. Na $2.98 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać paprykę, pomidory, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 52%, co jest solidne. Spróbuj Coleslaw Haitański, Sałatka Ziemniaczana Haitańska, oraz Snapper in Haitian Court-Bouillon dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Filety z flądry umieścić w płytkim naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z FlądryFilety Z Flądry
2
Posypać równomiernie sokiem z limonki, 1/2 łyżeczki soli i 3 łyżki posiekanej świeżej pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mafaldi Fresh Jeśli To MożliweMafaldi Fresh Jeśli To Możliwe
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Roztopić masło na średnim ogniu na patelni wystarczająco dużej, aby pomieścić wszystkie filety; dodać oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Dodać czosnek i kolejne 3 składniki. Smażyć 3 minuty lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
5
Dodaj pomidora, sok pomarańczowy, pozostałe 1/2 łyżeczki soli i pieprz; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko RozbiteKotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
6
Dodaj filety rybne; zmniejszyć ogień do medium,i gotować na wolnym ogniu, odkryte, o 10 minut lub do płatków ryb widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
7
Rybę ułożyć na talerzach; polać filetami równomiernie sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
8
Dekorować, w razie potrzeby.
9
Podawać z ryżem jaśminowym i limonką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż JaśminowyRyż Jaśminowy
Klin WapiennyKlin Wapienny

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Ziobaffan Organic Pinot Grigio z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia22
Magazyn