Fizzy Pear Ginger Punch to bezglutenowe i wegańskie napój. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 154 kalorie. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 38 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz cukier, imbir, syup imbirowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Fizzy Ginger-Cranberry Punch, Gazowany Gin i poncz Lillet, oraz Fizzy Cranberry-Lemonade Punch.
Instrukcje
1
Umieść imbir, wodę i cukier w średnim rondlu. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż zredukowany do syropu, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
2
Ochłoń.
3
Zrób poncz: w dużej misce ponczu połącz sok gruszkowy, syrop imbirowy, sok z cytryny i zmielony imbir.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Sok Gruszkowy
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Trzepaczka do połączenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka Oreo
5
Dodać seltzer i delikatnie wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Gazowana
6
Dodaj blok lodu do dziurkacza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Punch
Rozpryski Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
W razie potrzeby umieść trzy kawałki kandyzowanego imbiru na kostce do zębów i umieść w każdym kieliszku koktajlowym jako dekorację.