Five Spice Pork with Asian Slaw
Five Spice Pork with Asian Slaw to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 2 i kosztuje $3.59 za porcję. Jedna porcja zawiera 691 kalorii, 63g białka, oraz 45 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 80 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jeśli masz wodę, pieprz, ocet ryżowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Kurczak z przyprawami z azjatycką sałatką, Asian Peanut Slaw with Pork, oraz Azjatyckie burgery wieprzowe z grilla ze Slaw.
Instrukcje
Ułóż stojak piekarnika na środku piekarnika i rozgrzej piekarnik do 425 stopni F. przyprawić wieprzowinę solą i zalać 1 łyżką pięcio-przyprawowego proszku. Rozgrzej olej w ciężkiej patelni ze stali nierdzewnej na średnim ogniu, aż się połysk.
Dodać wieprzowinę i gotować, aż pierwsza strona jest dobrze zabarwiony, o 4 protokół. Przerzuć wieprzowinę.
Dodać grzyby i pozostałe 1/2 łyżeczka przyprawy proszku do patelni i mieszać do herbu grzyby w oleju i przyprawy.
Przenieś patelnię z wieprzowiną i pieczarkami do piekarnika i piecz, aż wieprzowina zarejestruje 63° na natychmiastowym termometrze odczytu, 15 do 20 minut.
Przełożyć na talerz i pozostawić na 10 minut.
W międzyczasie, w dużej misce, ubij razem majonez, wodę, ocet ryżowy i sriracha.
Dodaj kapustę, zieloną cebulę i kolendrę. Wrzucić do herbu i doprawić solą i pieprzem.
Wieprzowinę pokroić w grube rund. Aby służyć, umieścić kopiec slaw na talerzu, a top z pokrojoną wieprzowiną. Grzyby rozsypać na wierzchu i ukoronować posiekanymi orzeszkami ziemnymi.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które możesz spróbować, jest mieszanka Essay Chenin Blanc. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
![Esej Chenin Blanc Blend]()
Esej Chenin Blanc Blend
Stare, krzewiaste wino chenin blanc zostało użyte jako kotwica tego wina i nadaje mu intensywną owocowość i orzeźwiającą kwasowość. Viognier dodaje kwiatowe i pikantne nuty i miękkie, atrakcyjne bogactwo podniebienia. Doskonały do grillowanych owoców morza i kurczaka.