Five-Spice piersi z kurczaka z glazurą Hoisin

Five-Spice piersi z kurczaka z Hoisin Glaze może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 288 kalorii, 38g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na $1.99 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz sos sojowy, imbir, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ciemnobrązowy cukier, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Z Brązowym Masłem Z Brązowym Cukrem jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Hoisin-piersi kurczaka z grilla, Hoisin Five-Spice Udka Z Kurczaka, oraz Pieczone Azjatyckie skrzydełka z kurczaka z malinową glazurą Hoisin dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w dużej misce, mieszając, aż sól i cukier rozpuszczą się. Wymieszać w 2 łyżki pięć przypraw proszku.
Wlej mieszaninę soli do dużej plastikowej torby na zamek błyskawiczny. Kurczaka opłukać zimną wodą.
Dodać kurczaka i lód do worka; uszczelnić. Przechowywać w lodówce 2 godziny, obracając torbę od czasu do czasu.
Wyjąć kurczaka z worka; wyrzucić solankę. Pokroić kurczaka na sucho papierowymi ręcznikami.
Połącz sos hoisin i następne 5 składników (sos hoisin przez 1/4 łyżeczki pięć przypraw w proszku).
Przygotuj grill do pośredniego grillowania, podgrzewając jedną stronę do średniej i pozostawiając jedną stronę bez ciepła.
Umieść kurczaka, skórkę od strony dołu, na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania na stronie o średnim ogniu. Zamknij pokrywkę; grilluj kurczaka 8 minut z każdej strony, szczotkując od czasu do czasu mieszanką sosu hoisin.
Umieść kurczaka, skórkę do góry, na nieogrzanej stronie; zmiksuj mieszanką sosu hoisin. Grill dodatkowe 5 minut lub do czasu zakończenia. Wyrzucić skórę; podawać natychmiast.