Fish Linguine
Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Fish Linguine może być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 884 kalorie, 36g białka, oraz 20 g tłuszczu. Przepis ten służy 2. Na 5,45 zł za porcję, ten przepis okładki 31% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Jeśli masz pod ręką sól, chile, oliwa z oliwek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłka jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 85%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy są Sicilian Fish & Linguine, Grillowana Ryba Na Linguine Z Sosem Z Pieczonej Papryki, oraz Linguine Alle Noci (Linguine z sosem orzechowym).
Instrukcje
Oliwa z oliwek umieść na gorącej, grubodennej, wysokiej patelni. Zetrzyj na tarce czosnek i koper włoski i zmiękcz, następnie dodaj anchois i czerwoną cebulę.
Dodaj sól, a następnie połóż filety z czerwonej barwiny, skórkę do góry, na wierzchu.
Posypać skórką z cytryny i wlać trochę białego wina, aby zatrzymać wszystko smażenie i zacząć dusić. Włóż dobry szczyptę oliwy z oliwek, trochę pieprzu i chile. Ścisz ogień i dodaj sok z 1/2 cytryny i kilka wierzchołków kopru włoskiego.
W międzyczasie gotować linguine we wrzącej, osolonej wodzie, aż al dente.
Delikatnie wrzucić linguine i sos razem, sprawdzić przyprawy i podawać z mżawką oliwy z oliwek na wierzchu i trochę więcej kopru.
Jest to sycylijska potrawa, która jest zwykle przyrządzana ze świeżych sardynek, ale jest równie pyszna z filetami z czerwonej mulety. .
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej delikatnej białej ryby. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, mogą nawet poradzić sobie z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jean Biecher Pinot Gris z oceną 4.9 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
![Jean Biecher Pinot Gris]()
Jean Biecher Pinot Gris
Ten Pinot Gris ma piękny żółto-złoty kolor. Bogaty w aromatyczną złożoność Pinot Gris może ujawnić typowo dymne nuty, a także pyszne aromaty suszonych owoców, moreli, miodu, wosku pszczelego i piernika. To obfite i mięsiste wino jest podtrzymywane przez wspaniałe napięcie, które nadaje winu pełną strukturę. Wykończenie jest długie i dobrze wyważone.Ave szlachetna, aksamitna faktura czasami z gładkimi i jedwabistymi niuansami.Dzięki bogactwu ekspresji Pinot Gris charakteryzuje się naturalną śmiałością, którą można dopasować do dań Zwykle do czerwonych win. Pinot Gris d ' Alsace z nutą ziemistego i zadymionego runa stanowi godne podziwu połączenie z smażonymi na patelni grzybami girolle, risotto z borowikami.