Fiorentini z dyni
Fiorentini z dyni może być tylko przystawka szukasz. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 131 kalorii. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odebrać dyni, szałwia, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Fiorentini z dyni, 2ways2percent: Pizzan z dyni i kremowy Puree z dyni z przegrzebkami i boczkiem, oraz Dyni: dyni, gruszki i zupa jogurtowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej i masło w dużym ciężkim garnku overmedium ciepła.
Dodaj squash i szałwii andcook, mieszając od czasu do czasu, aż squashbegins do brązowego, o 2 protokół.
W międzyczasie ugotuj makaron w dużym garnkugotuj osoloną wodę, mieszając od czasu do czasu, aż do al dente.
Odcedzić makaron, rezerwując 2 filiżanki płynu do gotowania.
Dodać makaron i 1/2 szklanki makaronu gotującegopłynąć do squasha i wymieszać do pokrycia. Gotować na ogniu, mieszając, dodając w razie potrzeby więcej płynu do gotowania, aż sos pokryje makaron.Wymieszać w 1/2 szklanki parmezanu. Makaron podzielić na kawałki, dodać więcej parmezanu.