Fioletowa bazylia i grillowana Sałatka z dyni z orzechami włoskimi

Purple Basil & Grillowana Sałatka z dyni z orzechami włoskimi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap przepis ma 355 kalorii, 12g białka, oraz 31 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 2,12 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ocet balsamiczny, liście fioletowej bazylii, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Letnia sałatka z dyni i czerwonej komosy ryżowej z orzechami włoskimi, Letnia Sałatka Z Dyni I Czerwonej Komosy Ryżowej Z Orzechami Włoskimi, oraz Grillowane Włoskie Panini z cukinią, letnim kabaczkiem i bazylią {Wegetariańskie} dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300ºF.
Rozłóż orzechy włoskie na blasze do pieczenia w jednej warstwie. Pieczeń aż ładnie rumiane, o 12 protokół. Posiekaj orzechy grubo.Przyciąć końce dyni i pokroić je pod kątem w plastry o grubości 3/8 cala.
Umieść je w misce i wymieszaj z połową oliwy z oliwek oraz odrobiną soli i pieprzu.Ustawić patelnię grillową na średnim ogniu. Pozwól mu się rozgrzać do tego stopnia, że nie możesz trzymać tylko dłoni nad powierzchnią dłużej niż 3 sekundy. Pracując partiami, ułóż plastry dyni w jednej warstwie na patelni grillowej i gotuj, aż ładnie zaznaczone, około 2 minut na stronę.
Przenieść squash do średniej miski, jak gotować. Gdy wszystkie są grillowane, zalać octem balsamicznym, wymieszać i odstawić do ostygnięcia.Po całkowitym wystygnięciu dodać pozostałą oliwę z oliwek, kwiaty dyni, bazylia i orzechy włoskie. Rzucać, aby połączyć. Doprawić solą i pieprzem.
Przełożyć sałatkę na talerz, posypać parmezanem (jeśli używasz) i skropić olejem z orzechów włoskich.