Finnan Haddie ze szpinakiem i pancettą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Finnan Haddie ze szpinakiem i Pancettanem. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.94 za porcję. Jedna porcja zawiera 458 kalorii, 16G białka, oraz 38 g tłuszczu. Mieszanka bułki tartej, szpinak, finnan haddie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Z łyżeczką wynik 47%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Finnan-Haddie Canapes, Krem Finnan Haddie (Wędzony Plamiak), oraz Szpinak i Pancetta warstwy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do temperatury 191° (190C). Masło żaroodporne danie do serwowania. Roztopić olej i masło razem na patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i pancetta i gotować, aż lekko rumiane, o 5 protokół.
W partiach wymieszać szpinak i gotować, aż zwiędnie. Wymieszać z crme frache i 6 łyżek parmezanu. Doprawić solą i pieprzem i gotować na wolnym ogniu, aż lekko zgęstnieje.
Łyżka mieszanki szpinaku do naczynia.
Umieść finnan haddie na górze.
Posypać sokiem z cytryny.
Bułkę tartą wymieszać z pozostałymi 2 łyżkami parmezanu i posypać rybą.
Piec przez 15-20 minut, lub do momentu, gdy ryba będzie gorąca.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;