Filo szpinak ciasto rybne wymaga około 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 143g białka, 115 g tłuszczu, oraz w sumie 2088 kalorii. Na 17,56 zł / porcja, ten przepis okładki 87% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Ten przepis z Recipezaar ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, szpinak, liść bazylii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest dobry. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Fillo Szpinak Placek Rybny, Zapiekanka z ryb i grzybów z chrupiącą Filo, oraz Szpinakowe Ciasto Filo.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. pokroić rybę w kostkę, posypać sokiem z limonki i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie
2
Wymieszać szpinak, jajka, śmietanę, Bazyl, zieloną cebulę, czosnek i orzechy nerkowca, dodać również skórkę z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Orzechy Nerkowca
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Takie Jak M&m's
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
3
Dodaj przyprawy do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
4
Posmaruj 9-calową okrągłą puszkę do pieczenia oliwą z oliwek, luźnym dnem lub sprężynową patelnią, aby łatwiej było usunąć ciasto po upieczeniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
5
Posmaruj arkusz filo oliwą z oliwek, wyłóż puszkę, posyp bułką tartą, powtórz za każdym razem, gdy wszystkie arkusze nakładają się na siebie i używając bułki tartej, będziesz miał dużo ciasta wiszącego na boku puszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
6
Rybę odsączyć, delikatnie wymieszać ze szpinakiem i wlać do wyłożonej ciastem blaszki.Top z serem, a następnie pomidory.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
7
Zwijamy zwisające ciasto w górę i nad krawędzią puszki, kończąc na ciasnej rolce wokół ciasta, ale po wewnętrznej stronie puszki, a następnie posmarowujemy roladę z oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
8
Piec 30-35 minut, odstawić na 5 minut i wyjąć z puszki.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Wino FitVine Pinot Grigio z oceną 4.4 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.