Filipińskie Ciastko Z Cukrem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać Filipiński cukier cookie spróbować. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 50 porcji z 100 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, cukier, półsłodką czekoladę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Z łyżeczką wynik 9%, to danie jest improvable. Podobne przepisy to Zdrowe ciasteczka cukrowe wykonane z migdałowej mąki i miodu, Zdrowe bezglutenowe ciasteczka z cukrem cytrynowym (wykonane bez cukru i o niskiej zawartości tłuszczu), oraz Oreo Biscotti-ciastko ... zrobione z ciasteczek.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj arkusze ciastek lub ułóż je papierem pergaminowym lub folią aluminiową. Mąkę, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i sól przesiać; odstawić.
W dużej misce, śmietany razem masło i cukier, aż lekkie i puszyste. Ubić jajka po kolei, a następnie wymieszać z wanilią. Mieszanina powinna być gruba i jasnożółta. Stopniowo mieszać przesiane składniki aż do dobrze wymieszane. Upuść ciasto przez łyżeczki do herbaty, trzy cale od siebie na przygotowanych arkuszach ciasteczek.
Na wierzch ciastek posypać startą czekoladą.
Piec przez 12 do 15 minut w nagrzanym piekarniku, aż ciasteczka zaczną brązowieć na brzegach.
Wyjąć z arkuszy ciastek do ostygnięcia na stojakach z drutu. Przechowywać w szczelnym słoiku z ciasteczkami.