Filipiński Sos Spaghetti
Filipiński sos Spaghetti może być tylko sos, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 721 kalorii, 35g białka, oraz 48 g tłuszczu na porcję. Na 2,12 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 104 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną wołowinę, cebulę, hot dogi i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Filipińskie Spaghetti, Spaghetti W Stylu Filipińskim, oraz Spaghetti w stylu filipińskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu do połysku.
Dodać cebulę i gotować, aż zmięknie, o 5 protokół. Mieszać w czosnku i gotować, aż pachnące, o 30 sekund.
Dodać mieloną wołowinę lub wieprzowinę i rozbić drewnianą łyżką. Gotować, aż brązowy i gotowane przez, o 5 protokół.
Wymieszać hot dogi, ketchup bananowy, sos pomidorowy i cukier i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć do dusić i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż lekko zgęstnieje, o 15 protokół.
Zdjąć z ognia i doprawić solą i pieprzem do smaku.
Podawać na gotowanym spaghetti i top z tartym serem amerykańskim lub cheddar.