Filipińska pieczona noga jagnięca z Sarsą

Filipińska pieczona noga jagnięca z Sarsą
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać Filipiński pieczone nogi jagnięciny z Sarsan spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.79 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 45g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 407 kalorii. Ten przepis z Food.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Jeśli masz ocet ryżowy, pieprz, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sałatka Peruwiańska Sarsa, Pieczona jagnięcina ze skórką z kiełbasy jagnięcej i sosem ze świeżych winogron, oraz Pieczeń Z Jagnięciny Z Pikantnym Sosem Jagnięcym.

Instrukcje

1
Jagnięcina:Trim tłuszczu z jagnięciny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
2
Pokrój plastry na jagnięcinę; włóż do każdego plastry czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
3
Posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
4
Na środku patelni ułożyć liście laurowe, na wierzchu ułożyć jagnięcinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
5
Skropić 1 łyżką soku z limonki.Piec w piekarniku 204° przez 30 minut. Zmniejsz temperaturę do325
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
6
Pozostałą część soku z limonki i oleju wymieszać; łyżkę na jagnięcinę. Podlewać sokami z patelni przez 15 minut, aż jagnięcina osiągnie pożądaną doneness, około 1 godziny dla średnio rzadkiej lub wewnętrznej temperatury 66°.Sarsa:.In mała patelnia, ryż tost na średnim ogniu, aż orzechowy brązowy, 5 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
7
Umieścić w młynku do przypraw lub blenderze i przetworzyć na drobny proszek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
8
Przenieść do miski; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
9
Dodaj olej do patelni; zwiększyć ciepło do średnio-wysokiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
10
Dodaj szalotki i czosnek podsmażyć, aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
11
Dodać wątróbkę; smażyć aż smażone. Zmniejszyć ogień do niskiej; dodać paprykę, kurkumę, pieprz, cayenne i goździki. Gotować, mieszając przez 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
KurkumaKurkuma
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
WątrobaWątroba
12
Dodać wywar i doprowadzić do wrzenia; zdjąć z ognia i lekko ostudzić.Zeskrobać mieszaninę do blendera; puree i przenieść do rondla. Wymieszać z sosem sojowym, cukrem, octem i 1/2 szklanki wody; dodać liść laurowy. Doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu; wymieszać w proszku ryżowym. Dusić na małym ogniu, często mieszając, aż gęste i gładkie, 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
13
Usunąć liść laurowy i przenieść do miski.Jagnięcinę pokroić; podawać z sarsą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)

Składniki

1ignam, obrany i pokrojony w grube klinyignam, obrany i pokrojony w grube kliny8z odrobiną mięsa (grzbiety, szyje, skrzydła itp.)z odrobiną mięsa (grzbiety, szyje, skrzydła itp.)90opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeposiekana wątróbka jagnięca lub 90 g wątróbki drobiowe lub 90 g wątróbki wieprzowej lub 90 g wątróbki wołowejposiekana wątróbka jagnięca lub 90 g wątróbki drobiowe lub 90 g wątróbki wieprzowej lub 90 g wątróbki wołowej0Batoniki toffi Heathz zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)z zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)1Batoniki toffi Heathz zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)z zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu1 średnia cebula hiszpańska, pokrojona w drobną kostkę1 średnia cebula hiszpańska, pokrojona w drobną kostkę0Batoniki toffi Heath1 całe świeże jalapeno1 całe świeże jalapeno3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(wątroba i szyja usunięte)(wątroba i szyja usunięte)3ząbki czosnku, mieloneząbki czosnku, mielone4ząbki czosnku, ścinaneząbki czosnku, ścinane0Batoniki toffi Heathgoździki mielonegoździki mielone2kilogramynoga jagnięcanoga jagnięca11 łyżka suszonego oreganojasnobrązowy cukierjasnobrązowy cukier32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzulekko rozgniecione awokado Hasslekko rozgniecione awokado Hass22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuryż długoziarnistyryż długoziarnisty11 łyżka suszonego oregano1 1/2 szklanki sosu śliwkowego1 1/2 szklanki sosu śliwkowego1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo5 cukierków waflowych Necco, podzielonych5 cukierków waflowych Necco, podzielonych1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana szalotkaposiekana szalotka22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu1 funt polędwicy z piersi indyka, pokrojonej w kostkę o wymiarach 1 cala1 funt polędwicy z piersi indyka, pokrojonej w kostkę o wymiarach 1 cala1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreosłodka paprykasłodka papryka0Batoniki toffi Heathkurkuma w proszkukurkuma w proszku
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia41
Magazyn