Filiżanki do latte z białą czekoladą

Filiżanki do latte z białą czekoladą
Kubki Latte z Białą Czekoladą to przepis bezglutenowy składający się z 18 porcji. Jedna porcja tego dania zawiera około 7 g białka , 31 g tłuszczu i łącznie 435 kalorii . Za 1,73 USD za porcję ten przepis pokrywa 12% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut . Udaj się do sklepu i kup czekoladę do pieczenia, espresso w proszku, likier kawowy i kilka innych rzeczy, aby przygotować je już dziś. Mało kto naprawdę przepadał za tym napojem. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 27% . Wynik ten jest raczej zły. Podobne przepisy to Latte z białą czekoladą , Latte z białą czekoladą i kokosem oraz Latte z białą czekoladą i miętą .

Instrukcje

1
W kuchence mikrofalowej rozpuść kawałki czekolady i tłuszcz; mieszaj, aż będzie gładka. Za pomocą wąskiego pędzla do ciasta posmaruj wnętrze osiemnastu 2-calowych. Foliowe papilotki do muffinów z 1/2 łyżeczki roztopionej czekolady. Przechowywać w lodówce przez 15 minut lub do momentu, aż masa będzie twarda. Powtórz warstwy dwukrotnie. Schładzaj aż do ustawienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miękkie Ciasteczka Z Kawałkami CzekoladyMiękkie Ciasteczka Z Kawałkami Czekolady
Ciepłe Puree Ziemniaczane (110° Do 115°, Przygotowane Bez Mleka I Masła)Ciepłe Puree Ziemniaczane (110° Do 115°, Przygotowane Bez Mleka I Masła)
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
2
Na dużej, ciężkiej patelni ugotuj cukier na średnim ogniu, aż się rozpuści i nabierze złoto-bursztynowego koloru. Stopniowo dodawaj śmietanę; gotować i mieszać, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać likier i espresso w proszku; mieszaj, aż będzie gładka. Mieszaj białą czekoladę, aż się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
ESPRESSO InstantESPRESSO Instant
1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone
(z Kartonu)(z Kartonu)
4
Przełożyć do małej miski; przykryć i przechowywać w lodówce przez 1-2 godziny lub do momentu, aż lekko zgęstnieje.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Ostrożnie zdejmij i wyrzuć foliowe wkładki z kubków czekoladowych. Nadzienie łyżką lub fajką do kubków; udekorować ziarnami kawy. Przechowywać w hermetycznym pojemniku w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna KawyZiarna Kawy
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawNapojeDrinki
Magazyn