Nadziewane filety rybne mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $1.6 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 258 kalorii. Ten przepis służy 6. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, paprykę, margarynę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Z łyżeczką wynik 44%, to danie jest dobre. Spróbuj Filety Z Ryb Nadziewanych, Filety Z Ryb Nadziewanych Krabem, oraz Filety Rybne Nadziewane Krabem I Szpinakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. przygotuj farsz wymieszać z wodą i 3 łyżki. margaryny zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Pokrojonych W Plasterki świeżych Grzybów
¼ Czubatej Szklanki Mąki
3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Dekoracji Kanapek
2
Rybę posypać równomiernie 1 łyżką. soku z cytryny. Łyżka 1/3 szklanki przygotowanego farszu na każdy filet; zwiń luźno, aby zamknąć farsz, zaczynając od jednego z krótkich końców.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
3
Umieścić, szew boki w dół, w natłuszczonym naczyniu do pieczenia; łyżką pozostałego farszu wokół roll-up.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki śmietanki Kremówki W Temperaturze Pokojowej
4
Posypać równomiernie pozostałą 1 łyżką. sok z cytryny i papryka; kropka z pozostałą 1 łyżką. margaryna.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
¼ Czubatej Szklanki Mąki
Uncje Płynu świeżej Wody
5
Piec 20 min. lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.