Filety Z Ryb Nadziewanych

Filety Z Ryb Nadziewanych
Nadziewane filety rybne mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $1.6 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 258 kalorii. Ten przepis służy 6. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, paprykę, margarynę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Z łyżeczką wynik 44%, to danie jest dobre. Spróbuj Filety Z Ryb Nadziewanych, Filety Z Ryb Nadziewanych Krabem, oraz Filety Rybne Nadziewane Krabem I Szpinakiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. przygotuj farsz wymieszać z wodą i 3 łyżki. margaryny zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Pokrojonych W Plasterki świeżych Grzybów1-1/4 Szklanki Pokrojonych W Plasterki świeżych Grzybów
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Rybę posypać równomiernie 1 łyżką. soku z cytryny. Łyżka 1/3 szklanki przygotowanego farszu na każdy filet; zwiń luźno, aby zamknąć farsz, zaczynając od jednego z krótkich końców.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
3
Umieścić, szew boki w dół, w natłuszczonym naczyniu do pieczenia; łyżką pozostałego farszu wokół roll-up.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
4
Posypać równomiernie pozostałą 1 łyżką. sok z cytryny i papryka; kropka z pozostałą 1 łyżką. margaryna.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
5
Piec 20 min. lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Oprawiony lekką cytrynową kwasowością i żywą mineralnością, thispinot gris został wykonany w tradycyjnym suchym stylu northern Italy.It jest zaskakująco treściwy, ze skoncentrowanymi smakami brzoskwini, imbiru i owoców tropikalnych, z nutą sosnowo-żywicznego charakteru. Świetne wino samo w sobie, styczne Pinot Gris dobrze pasuje do szerokiej gamy potraw, w tym owoców morza, makaronów z lekkimi sosami, nawet kiełbasek.
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Magazyn