Filety Z Plamiaka Pieczonego

Filety Z Plamiaka Pieczonego
Pieczone filety z plamiaka mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 81g białka, 62 g tłuszczu, oraz w sumie 909 kalorii. Ten przepis służy 1. Na 9,91 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest dostarczany przez Recipezaar. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, oliwę z oliwek, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest solidne. Spróbuj Filety Z Plamiaka Pieczonego, Filety z plamiaka w białym winie, oraz Pieczone Filety Z Ryb Greckich dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Filety umieścić na lekko nasmarowanej patelni brojlerów.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
2
Filety lekko posmarować olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
3
Połączyć majonez, musztardę i parmezan.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
MajonezMajonez
MusztardaMusztarda
4
Rozprowadzić na filetach.Broil 4 " od ciepła około 10 minut.na cal zagęszczenia lub do momentu, gdy ryba znajdzie się blisko punktu łuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
RybyRyby

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Haddock bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Wino FitVine Pinot Grigio z oceną 4.4 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
FitVine Wino Pinot Grigio
FitVine Wino Pinot Grigio
To lekko wytrawne białe wino ma jasny kolor. Jest czysty, chrupiący, świetnie smakuje z nutami kwiatowymi na nosie i smakami zielonego jabłka i nutą cytrusów. Wykończenie jest świeże.Ciesz się wieczorem bez poświęcania jutra.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia45
Magazyn