Filety Z Flądry Grillowane W Folii Z Azjatyckim Akcentem
Filety z flądry grillowane w folii z azjatyckim akcentem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 45g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 307 kalorii. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 1 i kosztuje $4.2 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz sos hoisin, imbir, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest dostarczany przez Recipezaar. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%. Spróbuj Filety z flądry grillowane w folii z azjatyckim akcentem, Szparagi grillowane z azjatyckim akcentem, oraz Delikatne Filety Z Flądry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść duży kawałek folii o dużej wytrzymałości na powierzchni roboczej.
Umieść rybę na folii i skropić oliwą z oliwek, aby pokryć obie strony ryby umieścić na środku folii.Wierzch z imbirem, czosnkiem i pieprzem.
Posypać wino, szalotki, nasiona sezamu i soi na wierzchu.Przynieś boki folii i uszczelnij.
Umieść na grillu na pośrednim ogniu.Gotować i pozostawić na parze przez 10-15 minut w zależności od grubości i ciepła grilla.Talerz i skropić sosem hoisin.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Skyfall Pinot Gris z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.