Filety z czerwonego Lucjana z koprem włoskim i pomarańczą

Smażone filety z czerwonego Lucjana z koprem włoskim i pomarańczą mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje $3.55 za porcję. Jedna porcja zawiera 398 kalorii, 37g białka, oraz 20 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, cebulę kopru włoskiego, nasiona kopru włoskiego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Lucjan smażony z sałatką pomarańczowo-Koprową, Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche, oraz Zapiekane przegrzebki z Podsmażonym koprem włoskim, pomarańczą i czerwoną cebulą.
Instrukcje
Ostrym nożem wyciąć skórkę i biały rdzeń z pomarańczy, a następnie wyciąć odcinki wolne od błon. Wycisnąć 1 do 2 łyżek soku z błon przed odrzuceniem i rezerwy.
Wyciąć sekcje na 1/4-calową kostkę i rezerwować osobno.
Ćwierć żarówki kopru włoskiego wzdłuż i wyciąć i wyrzucić rdzeń.
Ćwiartki pokroić wzdłuż na plastry o grubości 3/4 cala.
Ciepła 1 1/2 łyżki oleju w ciężkiej patelni na umiarkowanie wysokim ogniu, aż gorące, ale nie palenie, następnie podsmażyć koper włoski z nasion kopru włoskiego i sól i pieprz do smaku, mieszając, aż krawędzie są rumiane i koper jest zwiędły, o 10 protokół. Koper włoski ugotować na umiarkowanie małym ogniu, przykryty, mieszając od czasu do czasu, do miękkości, o 8 minut więcej. Wymieszać z sokiem pomarańczowym.
Podczas gdy koper włoski gotuje, rybę osuszamy i doprawiamy solą i pieprzem.
Rozgrzać pozostałą łyżkę oleju w 9-do 10-calowej patelni nonstick na umiarkowanie wysokim ogniu, aż zacznie palić, a następnie smażyć ryby, boki skóry w dół, aż skórki będą złote, o 3 protokół. Odwróć ryby i smażyć aż tylko gotowane przez, o 3 protokół więcej.
Posypać rybę sokiem z cytryny i podawać, skórki do góry, na wierzchu kopru włoskiego i kostki pomarańczy.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 46 dolarów za butelkę.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.