Filety rybne śródziemnomorskie to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 30 porcjami. Jedna porcja zawiera 31 kalorii, 4G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 13 powie, że trafiło w sedno. Jeśli masz liście bazylii, pomidory w puszkach, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 46 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Filety Rybne Śródziemnomorskie, Filety Rybne, oraz Filety Z Ryb Ziołowych dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 191°. płaszcz do pieczenia naczynia bez trzymać gotowania sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieść rybę w pojedynczej warstwie w naczyniu do pieczenia. Lekko sól i pieprz ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
3
Piec 12 minut. Jeśli ryba ma ponad 1 cal grubości, zwiększ czas gotowania do 15 minut.Tymczasem rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
4
Dodaj cebulę; gotować i mieszać 5 minut lub aż zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
5
Dodaj pomidory, oliwki, wino, bazylia, czosnek i tymianek. Gotować na wolnym ogniu, 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Ciasto Kukurydziane
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
6
Wyjąć rybę z piekarnika. Łyżka sosu nad rybą. Powrót do piekarnika; piec 5 minut dłużej lub aż ryby płatki łatwo widelcem.
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Menage Trois Limelight Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 11 dolarów za butelkę.