Filety Rybne Pieczone Cytryną
Filety rybne pieczone cytryną wymagają ok. 35 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 1 i kosztuje 15,02 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 1023 kalorii, 86g białka, oraz 70 g tłuszczu. Ten przepis z Recipezaar ma 1 fanów. Jeśli masz pietruszkę, cytrynę, szalotkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cytrynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Filety Rybne Pieczone Cytryną, Pieczone Filety Rybne, oraz Pieczone Filety Rybne.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 232° nasmarować dużą naczynie do pieczenia.Ułóż rybę w naczyniu do pieczenia w jednej warstwie.W małej misce wymieszać szalotkę, natkę pietruszki, sok z cytryny, cukier i sól.
Ubij w oleju, aż dobrze wymieszane.
Polej rybę. Top z plasterkami cytryny.
Piec, aż ryba jest po prostu gotowane przez, 5 do 8 protokół, pozwalając na około 10 minut na cal grubości.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.