Filety rybne pieczone cytryną wymagają ok. 35 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 1 i kosztuje 15,02 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 1023 kalorii, 86g białka, oraz 70 g tłuszczu. Ten przepis z Recipezaar ma 1 fanów. Jeśli masz pietruszkę, cytrynę, szalotkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cytrynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Filety Rybne Pieczone Cytryną, Pieczone Filety Rybne, oraz Pieczone Filety Rybne.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 232° nasmarować dużą naczynie do pieczenia.Ułóż rybę w naczyniu do pieczenia w jednej warstwie.W małej misce wymieszać szalotkę, natkę pietruszki, sok z cytryny, cukier i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
Ubij w oleju, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka Oreo
3
Polej rybę. Top z plasterkami cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
4
Piec, aż ryba jest po prostu gotowane przez, 5 do 8 protokół, pozwalając na około 10 minut na cal grubości.
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.