Filety rybne maruji z pomidorami, kaparami, bułką tartą i serem

Need a pescatariańskie danie główne? Filety rybne maruji z pomidorami, kaparami, bułką tartą i serem mogą być super przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 6. Na 8,48 zł / porcja, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 49g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 689 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, pieprz, sól morska, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Makaron z tuńczykiem z pomidorami, kaparami i bułką tartą z oliwą z oliwek, Filetes de Pescado a la Veracruzana (filety rybne duszone z pomidorami, kaparami, oliwkami i ziołami), oraz Filety Z Lucjana W Opakowaniach Z Pomidorami, Oliwkami I Kaparami.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 232°. w misce połącz ser, bułkę tartą, oregano, sól i pieprz do smaku, kapary, pietruszkę i czosnek. Obficie nasmarować oliwą z oliwek płytkie naczynie do zapiekania lub patelni.
Jeśli używasz świeżych anchois, ułóż warstwę, skórkę w dół, w zapiekance.
Posypać solą, rozsypać pomidorami i ponownie doprawić solą.
Posypać mieszaniną okruchów i kontynuować nakładanie warstw, aż wszystkie ryby i okruchy zostaną użyte. Jeśli używasz większych filetów rybnych, ułóż połowę ryby, skórkę w dół, w zapiekance.
Posypać solą, następnie przykryć połową pomidorów. Ponownie przyprawić solą, a następnie posypać połową mieszanki okruchów rybą. Przykryć pozostałymi filetami, skórką do góry, a następnie pozostałą mieszaniną pomidorów i okruchów.
Skropić Wino i olej nad rybą i piec przez 20 minut, lub aż ryba jest po prostu gotowe.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio vigneti delle Dolomiti z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
![Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti]()
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 of 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio ma jasnożółty kolor z wyraźnymi kwiatowymi aromatami z nutą przyprawy; średnio treściwy z dobrą mineralnością i precyzyjnym wykończeniem.Dobrze pasuje do ryb i skorupiaków, drobiu, białych mięs jako przystawka lub do posiłku