Filety Rybne Cytrynowo-Dijonowe
Lemon-Dijon filety rybne wymaga ok. 20 minut od początku do końca. Na 1,41 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 101 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę dijon, sok z cytryny, szczypiorek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 31%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Filety Rybne Ww Dijon - 2 Pkt., Filety Rybne W Sosie Cytrynowym, oraz Pikantne Filety Z Cytryny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść filety w naczyniu do pieczenia o wymiarach 11 x 7 x 1 1/2 cala pokrytym sprayem do gotowania; szczotkuj rybę sokiem z cytryny.
Piec w temperaturze 400 przez 12 minut.
Podczas gdy ryby piecze, połączyć szczypiorek, majonez, i musztarda, dobrze mieszając.
Rozprowadzić mieszankę majonezu równomiernie na rybie.
Piec 3 dodatkowe minuty lub aż ryby płatki łatwo testowane widelcem.
W razie potrzeby udekoruj plasterkami cytryny.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Alzacji Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.