Filety Faszerowane Serem Błękitnym

Filety Faszerowane Serem Błękitnym
Filety nadziewane serem niebieskim wymagają ok. 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap przepis ma 696 kalorii, 15g białka, oraz 71 g tłuszczu na porcję. Na $3.95 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Niewiele osób lubi tę przystawkę. 7 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka sera stilton, masło, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ser Pleśniowy Nadziewany Daktyle, Pieczarki Faszerowane Serem Pleśniowym, oraz Truskawki Nadziewane Serem Pleśniowym.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W robocie kuchennym, pulsować masło do ubitej, i dodać sól i ser. Puls ponownie tylko do momentu włączenia. Wlać masło złożone w kierunku 1 strony kawałka naturalnego papieru pergaminowego lub folii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
3
Zwinąć w kłodę, skręcając w przeciwne strony na obu końcach, aby utworzyć ciasno owinięty kłodę masła. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę, aby ustawić. (Może być przechowywany do 1 tygodnia w lodówce i do 1 miesiąca w zamrażarce.) To może być wykonane w 2 dzienniki, jak trzeba tylko połowę tego przepisu na steki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
4
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
5
Po ustawieniu logu masła pokrój 1/2 całego logu na dyski 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
6
Wytnij szczelinę z boku każdego fileta i napełnij masłem. Zawiąż każdy filet sznurkiem kuchennym, aby zachować jego kształt i posyp pieprzem z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
7
Dodaj oliwę z oliwek do dużego patelni odpornej na piekarnik na średnim ogniu. Po nagrzaniu, każdy filet przesączyć do brązowienia z obu stron, około 3 do 5 minut z każdej strony. Przenieś patelnię do nagrzanego piekarnika, aby gotować do pożądanej doneness. Na każdy filet na około 3 minuty przed wyjęciem z piekarnika nałóż kolejny krążek masła złożonego, aby po prostu zacząć się topić, ale nie stopić całkowicie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło AromatyzowaneMasło Aromatyzowane
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
8
Wyjąć z piekarnika i umieścić na talerzach. Jedz i ciesz się!
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn