Filety Basa w sosie Tomatillo

Filety Basa w sosie Tomatillo
Filety Basa w sosie Tomatillo mogą być właśnie sosem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 6 i kosztuje 2,53 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 318 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać sól, czosnek, olej kukurydziany, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Filety Basa Smażone Na Patelni Z Azjatycką Marynatą, Nie ma sobie równych pieczona Basa, oraz Almond Coated Basa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz ryż, wodę i bulion w rondlu. Doprowadzić do wrzenia, a następnie przykryć i zmniejszyć ogień do niskiego poziomu. Gotować na wolnym ogniu przez 15 minut lub aż ryż będzie miękki i woda zostanie wchłonięta. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Tymczasem, w dużym garnku, doprowadzić około 2 cale wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Dodaj jalapenos i gotować przez 5 protokół, a następnie dodać pomidory. Gotować jeszcze 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Pestki DyniTakie Jak Pestki Dyni
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
4
Pomidory wyjąć łyżką szczelinową i przełożyć do blendera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Pestki DyniTakie Jak Pestki Dyni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Dodaj 1 ząbek czosnku, sól i 1 lub 2 jalapenos. Puree do cieczy, następnie smak, i mieszać w więcej jalapeno według uznania. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
6
Rozgrzać olej kukurydziany na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do PodaniaCzerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodać cebulę i 1 ząbek czosnku; gotować i mieszać, aż pachną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
8
Dodać filety rybne i gotować przez około 2 minuty na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety RybneFilety Rybne
9
Wlać sos tomatillo i wymieszać z kolendrą i sokiem z limonki. Dusić przez kilka minut, lub umieścić pod brojlerem, aż ryby płatki łatwo widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Takie Jak Pestki DyniTakie Jak Pestki Dyni
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
10
Podawać rybę natychmiast na łóżku z ryżem. Łyżka sosu na wierzchu. Ciesz się swoim ulubionym zimnym napojem. Buen Apetito!
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Groszek Goya®Groszek Goya®
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Rodzaje PotrawSos
Magazyn