Gotować sos sojowy i syrop klonowy w małym rondlu na umiarkowanym ogniu, aż glazura jest zredukowana do 1/3 szklanki, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Posiekana Cebula (2 Cebule)
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
2
Ułóż łososia, skórkę bokiem w dół, na stojaku brojlerów i osusz. Rezerwy 1 1/2 łyżki glazury w małej misce do szczotkowania po pieczeniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Szczotkuj łososia obficie z pozostałą glazurą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Cukierki Peachie-o
4
Odstawić 5 minut, a następnie umyć więcej glazury.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
5
Łosoś pieczony w środku piekarnika 10 minut. Włącz brojlerów i pędzla łososia z glazury ponownie, następnie broil 4 do 5 cali od ciepła, aż tylko gotowane przez, 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
6
Łososia przełożyć 2 szerokimi metalowymi szpatułkami na talerz, a następnie umyć czystą szczotką szkliwem reserved.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Transfer salmon with 2 wide metal spatulas to a platter, then brush with reserved glaze using a clean brush.