FILET Z MIĘSA WOŁOWEGO
Need a danie główne bezglutenowe? Filet z wołowiny MEURICE może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 52g białka, 67 g tłuszczu, oraz w sumie 864 kalorii. Na 7,51 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś śmietanę, łyżkę soku z cytryny, pasztet z wątróbki drobiowej i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Filet Wołowy Z Rozmarynem, Filet Wołowy Z Rozmarynem, oraz Filet z wołowiny z azjatycką przyprawą Rub dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokroić polędwicę na 8 przez 1/2-calowe grube plastry, 2 na porcję. Obrać ząbek czosnku. Odmierz Brandy i rozgrzej. Pieczarki otworzyć i odsączyć. Odmierz krem. Steki przyprawiamy solą i pieprzem, a na nich wyciskamy czosnek.
Do frypana dodajemy klarowane masło, a na gorąco dodajemy steki i podsmażamy obie strony-wyjmujemy do naczynia.
Dodać pieczarki, zalać brandy i zapalić.
Do pieczarek dodaj wyciśnięty sok z cytryny, a następnie wyjmij do naczynia.
Do frypana dodaj pasztet i dodaj śmietanę.
Dodać chrzan i połączyć w sos.
Steki układamy na półmisku, polewamy sosem i udekorowujemy pieczarkami. Towarzyszyć z fasolką szparagową i nadziewane pomidory.