FILET Z MIĘSA WOŁOWEGO

FILET Z MIĘSA WOŁOWEGO
Need a danie główne bezglutenowe? Filet z wołowiny MEURICE może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 52g białka, 67 g tłuszczu, oraz w sumie 864 kalorii. Na 7,51 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś śmietanę, łyżkę soku z cytryny, pasztet z wątróbki drobiowej i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Filet Wołowy Z Rozmarynem, Filet Wołowy Z Rozmarynem, oraz Filet z wołowiny z azjatycką przyprawą Rub dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokroić polędwicę na 8 przez 1/2-calowe grube plastry, 2 na porcję. Obrać ząbek czosnku. Odmierz Brandy i rozgrzej. Pieczarki otworzyć i odsączyć. Odmierz krem. Steki przyprawiamy solą i pieprzem, a na nich wyciskamy czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
2
Do frypana dodajemy klarowane masło, a na gorąco dodajemy steki i podsmażamy obie strony-wyjmujemy do naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Cukru Demerara3 łyżki Cukru Demerara
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
3
Dodać pieczarki, zalać brandy i zapalić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
4
Do pieczarek dodaj wyciśnięty sok z cytryny, a następnie wyjmij do naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
5
Do frypana dodaj pasztet i dodaj śmietanę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Pokroić W Kostkę O Boku 1/2 Cala,Pokroić W Kostkę O Boku 1/2 Cala,
6
Dodać chrzan i połączyć w sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
7
Steki układamy na półmisku, polewamy sosem i udekorowujemy pieczarkami. Towarzyszyć z fasolką szparagową i nadziewane pomidory.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia42
Magazyn