Filet z borowikami Mignon ze świeżym masłem ziołowym

Filet z borowikami Mignon ze świeżym masłem ziołowym
Filet z borowikami Mignon ze świeżym masłem ziołowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje $6.96 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 32G białka, 60 g tłuszczu, oraz w sumie 683 kalorie. Przynosi ci to Epikurious. 109 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jeśli masz masło, estragon, ząbek czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Filet z borowikami Mignon ze świeżym masłem ziołowym, Filet Mignon z masłem borowikowym, oraz Filet Mignon ze świeżymi ziołami i czosnkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać pierwsze 4 składniki w małej misce na masło ziołowe. Doprawiamy masło do smaku solą i pieprzem. Suszone grzyby borowiki przetwarzać w młynku do przypraw na drobny proszek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone BorowikiSuszone Borowiki
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Przenieść proszek na płytkę.
3
Steki posypać solą i pieprzem. Wciśnij steki do proszku porcini, aby dobrze pokryć obie strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
4
Stopić 2 łyżki masła ziołowego w ciężkiej patelni dużej nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dodaj steki na patelni i gotować do pożądanej doneness, o 6 minut na stronie średnio rzadkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Przenieś steki na talerze. Łyżka zaokrąglone łyżka masła ziołowego na szczycie każdego steku i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
7
Jedna porcja zawiera: 538,19 kalorii (kcal), 72,1% kalorii z
8
Self
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn