Filet z borowikami Mignon ze świeżym masłem ziołowym
Filet z borowikami Mignon ze świeżym masłem ziołowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje $6.96 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 32G białka, 60 g tłuszczu, oraz w sumie 683 kalorie. Przynosi ci to Epikurious. 109 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jeśli masz masło, estragon, ząbek czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Filet z borowikami Mignon ze świeżym masłem ziołowym, Filet Mignon z masłem borowikowym, oraz Filet Mignon ze świeżymi ziołami i czosnkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać pierwsze 4 składniki w małej misce na masło ziołowe. Doprawiamy masło do smaku solą i pieprzem. Suszone grzyby borowiki przetwarzać w młynku do przypraw na drobny proszek.
Przenieść proszek na płytkę.
Steki posypać solą i pieprzem. Wciśnij steki do proszku porcini, aby dobrze pokryć obie strony.
Stopić 2 łyżki masła ziołowego w ciężkiej patelni dużej nonstick na średnim ogniu.
Dodaj steki na patelni i gotować do pożądanej doneness, o 6 minut na stronie średnio rzadkie.
Przenieś steki na talerze. Łyżka zaokrąglone łyżka masła ziołowego na szczycie każdego steku i służyć.
Jedna porcja zawiera: 538,19 kalorii (kcal), 72,1% kalorii z