Filet Mignon z sosem śmietanowym z boczku

Filet Mignon z sosem śmietanowym z boczku
Filet Mignon z sosem śmietanowym boczku może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 451 kalorii, 24g białka, oraz 37 g tłuszczu każdy. Na 3,71 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 101 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jeśli masz oliwę z oliwek, szalotki, masło, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest solidne. Spróbuj Filet Owinięty Boczkiem Mignon Z Sosem Chrzanowym, Grillowany Filet Mignon z sosem śmietanowym Gorgonzola, oraz Filet Zawinięty W Boczek Mignon dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnim ogniu i lekko nasmaruj ruszt.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Filety posmarować oliwą z oliwek i gotować na rozgrzanym grillu do pożądanej doneness (około 4 minut na stronę dla średnio rzadkich). Natychmiastowy odczyt termometr włożony do środka powinien odczytać 130 stopni F (54 stopni C). Steki odstawić na talerz wyłożony folią aluminiową, aby odpocząć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Podczas gdy steki są odpoczynku, przygotować sos: gotować i mieszać posiekany boczek w małym rondlu na średnim ogniu, aż kawałki boczku są chrupiące, 3 do 5 minut. Wymieszać w masło i szalotki, i gotować i mieszać, aż szalotki są miękkie i przezroczyste, o 5 protokół więcej. Wymieszać pół na pół, doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu na średnim ogniu, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż sos jest lekko zagęszczony, o 8 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem, podawać na stekach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn