Filet Mignon Z Podsmażoną Cebulą
Filet Mignon z podsmażoną cebulą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 230 kalorii. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje $4.09 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz steki z polędwicy wołowej, popękany pieprz, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest solidne. Spróbuj Filet Mignon z karmelizowaną cebulą Marsala, Filet Mignon z karmelizowaną cebulą i gorgonzolą - 7 punktów, oraz Filet Mignon kanapka z cebulą, Camembert, jajkiem sadzonym i Chimichurri dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w małej misce; natrzyj obie strony wołowiny mieszanką pieprzu.
Umieść wołowinę na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania; broil 5 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness. Odstawić; ogrzać.
Umieść średnią patelnię nieprzywierającą pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodaj cebulę na patelni; przykryć i gotować 5 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Usuń cebulę z patelni; odstawić, i ogrzać.
Dodaj wino do patelni, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Gotować na średnim ogniu, aż zmniejszy się do 1/3 szklanki (około 1 minuty) i wymieszać z sosem stekowym. Łyżka sosu winnego na steki, i top z cebulą.