Filet Mignon z miodem-Dijon Vinaigrette, lawendowy drobny ziołowy kozi ser i sałata maślana
Need a danie główne bezglutenowe? Filet Mignon z miodem-Dijon Vinaigrette, lawendowy drobny ziołowy kozi ser i sałata maślana mogą być wyjątkowym przepisem do wypróbowania. Na 3,43 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 454 kalorie, 16G białka, oraz 39g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ocet szampański, filet mignon, olej canolan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Filet Marynowany Mignon Z Miodem I Ziołami, Filet Mignon kozi ser i Pancetta, oraz Grillowany Filet Mignon z masłem ziołowym i tostami Texas dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wyjmij filet z lodówki na 30 minut przed grillowaniem.
2
Podgrzać węgiel drzewny lub grill gazowy do wysokiej do bezpośredniego grillowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
3
Do drobnego ziołowego koziego sera: rozgnieść razem ser, pietruszkę, szczypiorek, estragon, lawendę i czarny pieprz w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Ser Kozi
6 Szklanek Lub Cukier
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
Wymieszać miód, ocet, musztardę, sól i pieprz do smaku w misce, aż do połączenia. Powoli ubijać oliwę do emulgowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Filet mignon posmarować olejem rzepakowym i posypać solą. Nacisnąć pieprz na całej powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filet Mignon
Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
3
Grillować na złoty kolor i lekko zwęglone z obu stron i gotowane do średnio rzadko doneness, około 6 minut na stronie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
4
Wyjmij z grilla i pozostaw na desce do krojenia na 5 minut przed cienkim krojeniem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
Płatki Warzywne
5
Liście sałaty wypełnij kilkoma cienkimi plasterkami filetu, małą łyżeczką koziego sera i mżawką vinaigrette.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka (6 Uncji)
Ser Kozi
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół