Filet Mignon z miodem-Dijon Vinaigrette, lawendowy drobny ziołowy kozi ser i sałata maślana

Need a danie główne bezglutenowe? Filet Mignon z miodem-Dijon Vinaigrette, lawendowy drobny ziołowy kozi ser i sałata maślana mogą być wyjątkowym przepisem do wypróbowania. Na 3,43 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 454 kalorie, 16G białka, oraz 39g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ocet szampański, filet mignon, olej canolan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Filet Marynowany Mignon Z Miodem I Ziołami, Filet Mignon kozi ser i Pancetta, oraz Grillowany Filet Mignon z masłem ziołowym i tostami Texas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyjmij filet z lodówki na 30 minut przed grillowaniem.
Podgrzać węgiel drzewny lub grill gazowy do wysokiej do bezpośredniego grillowania.
Do drobnego ziołowego koziego sera: rozgnieść razem ser, pietruszkę, szczypiorek, estragon, lawendę i czarny pieprz w małej misce.
Wymieszać miód, ocet, musztardę, sól i pieprz do smaku w misce, aż do połączenia. Powoli ubijać oliwę do emulgowania.
Filet mignon posmarować olejem rzepakowym i posypać solą. Nacisnąć pieprz na całej powierzchni.
Grillować na złoty kolor i lekko zwęglone z obu stron i gotowane do średnio rzadko doneness, około 6 minut na stronie.
Wyjmij z grilla i pozostaw na desce do krojenia na 5 minut przed cienkim krojeniem
Liście sałaty wypełnij kilkoma cienkimi plasterkami filetu, małą łyżeczką koziego sera i mżawką vinaigrette.