Figowo-Orzechowe Batoniki Piernikowe
Pierniki figowo-orzechowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 16 i kosztuje 72 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 308 kalorii, 2G białka, oraz 12g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Ten przepis jest lubiany przez 28 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, figi calimyrna, mieszankę ciastek betty gingerbread i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pierniki M&M ciastka z piernikiem M & M maślane, piernikowy sernik dyniowy z orzechową skórką gingersnap, oraz Półmisek piernika i miska z kandyzowanym musem orzechowym i wiórkami cukru cynamonowego.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. linia 8-calowy kwadratowy patelni z folią, pozostawiając folię zwisającą na 2 przeciwległych stronach patelni; spryskać folię sprayem do gotowania.
W dużej misce, wymieszać mix cookie, masło i jajko, aż miękkie formy ciasta. Rezerwa 2/3 szklanki ciasta. Wciśnij pozostałe ciasto na dnie patelni.
W małej misce wymieszaj konfitury, posiekane figi i brązowy cukier.
Rozłóż na częściowo upieczonej skórce z ciastek. Wymieszać orzechy włoskie do zarezerwowanego ciasta; crumble nad nadzieniem.
Piec 30 do 32 minut lub aż złoty. Całkowicie schłodzić w patelni na stojaku chłodzącym, około 2 godzin. Użyj folii, aby podnieść z patelni.
Pokrój na 4 rzędy po 4 rzędy.
Batoniki posypać cukrem pudrem.